Szakkereskedő Budapest

Rólunk

Cégünk a Kat-Vill-Szer Kft. 2004 -ben alakult, előtte Betéti társaságként kezdtük el tevékenységünket 1996-ban. Fő tevékenységi körünk a lakossági és ipari kaputechnikai berendezések értékesítése, telepítése, beüzemelése, de vásárlóink igényeit
egyedi szolgáltatásokkal is igyekszünk kielégíteni.


Cégünk üzleti filozófiájának alapkoncepciója, hogy kizárólag megbízható
garázskapuk és kapunyitó automatikák forgalmazását vállalja fel. Termékeink egytől egyig kiváló minőségi színvonalat képviselnek, melynek köszönhetően megbízhatóságuk igen magas, a meghibásodási arány rendkívül alacsony és garanciális ügyintézése gördülékeny.

Az évek során folyamatosan bővítjük árukészletünket és szolgáltatásainkat,  akciós árakkal, ingyenes helyszíni felméréssel és szaktanácsadással, kedvező árú belföldi házhozszállítással és gyors szerelésel, szervizeléssel és karbantartással állunk vevőink rendelkezésére.

Vállalkozási stratégiánk a kiélezett piaci versenyben sikereket úgy elérni, hogy ügyfeleink hosszú távon elégedettek legyenek.

Garázskapu szerelés és helyszíni felmérés

Helyszíni felmérés alkalmával, Önnel együtt megkeressük a legjobb kaputechnikai megoldást, amely hosszútávon biztosan megtérülő befektetés lesz Önnek.

A hosszú élettartam és kifogástalan működés alapfeltétele a garázskapu és kapunyitó berendezések szakszerű üzembehelyezése!
 A munkát pontosan a megbeszélt időpontban a felmérés alkalmával előre meghatározottak szerint kezdjük.

 

Elérhetőség: 06309-321-233

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.